back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι λόγοι που έφυγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ δίνουν τα ΜΜΕ στη Ρουμανία. Επίσης, οι συμπατριώτες του πρώην προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναφέρονται και στον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ιστοσελίδα atat.ro αλλά και αρκετές ακόμα ιστοσελίδες αναφέρονται στην εξαιρετική οικονομικά πρόταση της Αλ Χιλάλ, η οποία πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου τεχνικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξέπληξε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής είχε μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη πριν από λίγες ημέρες και όλοι πίστευαν ότι το θέμα ήταν η προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Όμως χθες, ο Λουτσέσκου σύμφωνα πάντα με τους Ρουμάνους ενημέρωσε αρχικά τον Μάκη Γκαγκάτση. Δημοσίευμα αναφέρει: «Ο αντιπρόεδρος της ομάδας και το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Λουτσέσκου να μην κάνει απολύτως τίποτα πριν πάνε μαζί στο στο γραφείο του Σαββίδη. Όμως εκεί ο προπονητής απλά ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη ότι μια ομάδα είναι έτοιμη να πληρώσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν η ρήτρα τερματισμού της σύμβασή του με τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε λεπτομέρειες, αλλά ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να τίποτα και απλά είπε στον Σαββίδη ότι μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση».

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε απλά στον Ιβάν Σαββίδη ότι είχε ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τη συγκεκριμένη ομάδα και ότι η απόφαση αποχώρησης του από τη Θεσσαλονίκη είναι αμετάκλητη. Ο Ιβάν Σαββίδης εγκατέλειψε αμέσως κάθε προσπάθεια να τον μεταπείσει όπως αργότερα και οι παίκτες τους οποίος ενημέρωσε ο ίδιος ο Λουτσέσκου.

Οι Ρουμάνοι θεωρούν ότι οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος, η εξαιρετική οικονομικά πρόταση που δέχθηκε. Η ετήσια αμοιβή του θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία χωρίς νέους παίκτες που είχε ζητήσει και μάλιστα με τα περισσότερα από τα μεταγραφικά αιτήματά του να μένουν αναπάντητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα