back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του Στοχ στην Τούμπα

Διαβάστε επίσης

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο Μίροσλαβ Στοχ είναι πολύ κοντά στο να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία, με μόνη εκκρεμότητα που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή να είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο παίκτης με την Σλάβια Πράγας, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η Πέμπτη θα είναι η καθοριστική ημέρα για την ευτυχή κατάληξη της προσπάθειας επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να χειριστεί την υπόθεση προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στοχ προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν, με 14 γκολ, 13 ασίστ, σε 49 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία της Σλάβιας Πράγας μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού, Τσέλσι.

Είχε έρθει το καλοκαίρι του 2013 στον ΠΑΟΚ, δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε, μ’ ένα πολύ «βαρύ» συμβόλαιο για εκείνη την εποχή. Στο πρώτο του πέρασμα από την Τούμπα και με προπονητή τον Χουμπ Στεφενς και τον Γιώργο Γεωργιάδη, είχε μετρήσει 10 γκολ και 11 ασίστ σε 50 επίσημες αναμετρήσεις.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα