back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Όχι στο άσυλο ανομίας στα πανεπιστήμια – Οι υποβολείς του κ.Μητσοτάκη τον παρασύρουν σε fake news

Διαβάστε επίσης

Έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος μεταξύ άλλων επέκρινε την Φώφη Γεννηματά ότι είναι υπέρ του πανεπιστημιακού ασύλου.

Δυστυχώς εν έτει 2019 οι υποβολείς του Κυριάκου Μητσοτάκη τον παρασύρουν σε fake news, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης επισημαίνοντας ότι η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι σαφής. Λέμε όχι στο άσυλο ανομίας, ναι στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Πάντα σε συνεργασία με τις ακαδημαϊκές αρχές.

Το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί επιπλέον τον κ. Μητσοτάκη για ωμό εκβιασμό απέναντι στους πολίτες με αφορμή τα περί προσφυγής στις κάλπες τον 15Αυγουστο. Επαναλαμβάνουν ότι το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες.

Στο μεταξύ , αποστάσεις της Χαριλάου Τρικούπη από τον Γιώργο Παπανδρέου αναφορικά με τη μετεκλογική στάση του ΚΙΝΑΛ με αφορμή χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1. Διερωτήθηκε μεταξύ άλλων γιατί να μην συνεργαστεί η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή και με εμάς άλλα όχι μόνο, στο πλαίσιο μιας εθνικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με το επικοινωνιακό επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη η Φώφη Γεννηματά προσδιόρισε σαφέστατα την μετεκλογική θέση του Κινήματος Αλλαγής ως υπεύθυνη αντιπολίτευση για απαραίτητες συνέργειες σε μεγάλα εθνικά θέματα που αφορούν 1ον) την αλλαγή του εκλογικού νόμου 2ον) Συνταγματική Αναθεώρηση 3ον) Εκλογή ΠτΔ 4ον) διαπραγμάτευση για μείωση πλεονασμάτων.

«Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ποιος έβαλε την χώρα στα μνημόνια, ο Κώστας Καραμανλής και η διακυβέρνηση του»

Σφοδρή κριτική από την Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή την χθεσινοβραδινή δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή. Μετά από όσα είπε πρόσφατα ο κ. Γιούνκερ, κανείς δεν μπορεί να κρύψει ποιος έβαλε τη χώρα στην κρίση και τα μνημόνια. Ο Κώστας Καραμανλής και η διακυβέρνηση του δηλώνουν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη. Κατηγορούν τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και τον κ.Μητσοτάκη ότι συγκαλύπτουν την συγκεκριμένη περίοδο, τη δημοσιονομική εκτροπή και την παραποίηση στοιχείων. Καταλήγουν λέγοντας: είτε ψηφίζεις Τσίπρα, είτε Μητσοτάκη, βγαίνει Καραμανλής.

Περιοδείες Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά συνεχίζει τις περιοδείες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας. Σήμερα βρίσκεται στην Εύβοια, αύριο θα επισκεφθεί την Αχαϊα όπου θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ηγουμενίτσα. Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Σαλαμίνα, την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα, την Κρήτη.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα