back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας για το debate

Διαβάστε επίσης

«Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να έρθετε συζητήσουμε ανοιχτά για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού»,  καλεί ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη: «Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Πηγές ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του για το ντιμπέιτ

«Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: “Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας”», σχολίασαν πηγές της ΝΔ οι οποίες και έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με τη δήλωση του κ. Τσίπρα που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

Τσίπρας: Debate μεταξύ των δυο είναι προσβλητικό για τη Δημοκρατία

Περίεργο που σήμερα ζητάει debate μεταξύ των δύο. Δεν μας είχε συνηθίσει σε κωλοτούμπες…Τσίπρας: Debate μεταξύ των δυο είναι προσβλητικό για τη Δημοκρατία

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Dienstag, 18. Juni 2019

 

«Ούτε ο κ. Τσίπρας ήθελε τόσο πολύ ντιμπέιτ, άσχετα τι λέει δημόσια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συνέντευξή του στο «Open».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα