back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησαν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του Ραούλ Μπράβο

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση των στημένων αγώνων με την ονομασία «Οίκος» και πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας Ραούλ Μπράβο είναι η ισπανική αστυνομία.

Μετά τις συλλήψεις ζήτησε και από το ισπανικό δικαστήριο να κατασχεθούν ακίνητα κι αυτοκίνητα των υπόπτων όπως επίσης και να δεσμευτούν λογαριασμοί.

Πιο συγκεκριμένα ζήτησε για τον Ραούλ Μπράβο να κατασχεθούν πέντε σπίτια, δύο οικόπεδα, δύο θέσεις πάρκινγκ και τέσσερα αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα είναι Μπέντλεϊ και το άλλο Λίνκολν!

Από τον Αραντα, τον έτερο εγκέφαλο της οργάνωσης, τρία σπίτια, μία θέση πάρκινγκ και τρία αυτοκίνητα.

Από τον Ινίγκο Λόπεζ, 13 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα. Από τον Μπόρχα Φερνάντεζ ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο. Από τον Αγκουστίν Λασαόσα, δύο σπίτια, ένα γκαράζ, μία αποθήκη και δύο αμάξια. Από τον Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο ένα σπίτι, τρεις θέσεις πάρκινγκ και δύο αποθήκες.

Από τον Εμίλιο Βέγκα ένα σπίτι και δύο αυτοκίνητα. Ο δικαστής της υπόθεσης, Ανχελ ντε Πέδρο για την ώρα ζήτησε περισσότερες έρευνες για την υπόθεση και πιο συγκεκριμένα πρόσβαση σε όλους τους υπολογιστές όλων των εμπλεκόμενων.

Το πιο σημαντικό όμως για την ώρα είναι η άρση απορρήτου για της τηλεφωνικές κλήσεις του Ραούλ Μπράβο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα