back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Mε το δεξί η Βραζιλία

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα όπως την ήθελε έκανε η Βραζιλία στο Copa America καθώς στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης επικράτησε με 3-0 της Βολιβίας.

Οι οικοδεσπότες ήταν εξ αρχής… αφιλόξενοι απέναντι στους αντιπάλους τους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φελίπε Κουτίνιο. Πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η πίεση να μην απέφερε γκολ για τη «σελεσάο», όμως το σκηνικό άλλαξε άρδην στην επανάληψη. Αρχικά στο 50′ με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κουτίνιο, εν συνεχεία στο 53′ με τον ίδιο σκόρερ σε πάσα του Φιρμίνιο για να κλείσει το σκορ ο Έβερτον στο 85 με υπέροχο σουτ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Φιλίπε Λουίς, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Καζεμίρο, Φερναντίνιο, Κουτίνιο, Νταβίντ Νέρες (81΄ Έβερτον), Ριτσάρλισον (84΄ Γουίλιαν), Φιρμίνιο (65΄ Ζεσούς).

ΒΟΛΙΒΙΑ (Εντουάρντο Βιγιέγκας): Λάμπε, Μ. Μπεχαράνο, Ντ. Μπεχαράνο, Χακίν, Ζουσίνο, Σααβέντρα (64΄ Λ. Βάκα), Ζουστινιάνο, Σαουκέδο (59΄ Γουαγιάρ), Τσουμασέρο, Ραούλ Κάστρο (75΄ Ρ. Βάκα), Μορένο.

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα