back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης στον τ/σ Σκάι: «Ναι» στη μείωση φόρων, «όχι» στη μείωση συντάξεων

Διαβάστε επίσης

Τη δέσμευση ότι αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, οι μειώσεις φόρων θα ξεκινήσουν από τον προϋπολογισμό του 2020, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Διευκρίνισε ότι θα αφορούν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, τον εισαγωγικό συντελεστή 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, το φόρο στα μερίσματα και τη μείωση του φόρου για τις επιχειρήσεις από 28% σε 24%.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμμιά απόλυση δημοσίου υπαλλήλου, αλλά θα γίνουν στοχευμένες προσλήψεις, ξεκινώντας από το νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως αν η Ελλάδα, δεν έχει την επόμενη μέρα μια ισχυρή κυβέρνηση με ισχυρή εντολή, η χώρα θα μπει σε περιπέτειες, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα έχει αναπληρωτές υπουργούς, δεν θα είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή όπως είπε χαρακτηριστικά, και πως το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει κάθε μήνα με συγκεκριμένη ατζέντα.

Επανέλαβε τέλος ότι debate θα γίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι ο μοναδικός συνομιλητής του.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα