back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συμφωνία Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό

Διαβάστε επίσης

Σε πολύ θετικό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση του νέου Δήμαρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, συζήτησε με τον νέο Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, τα βασικά σημεία του σχεδίου για το Βοτανικό, διαπιστώνοντας πως υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια στην πρώτη τους συνάντηση, συμφώνησαν και για το γήπεδο μπάσκετ, που αποτελεί προαπαιτούμενο για τον Γιαννακόπουλο, με τις πληροφορίες να λένε πως αυτό θα γίνει σε όμορο οικόπεδο, όπως ήταν εξαρχής η σκέψη του Κώστα Μπακογιάννη.

Σε δημοσίευμα του onsports.gr αναφέρεται πως: «Υπό το πρίσμα ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συμφωνήσει για το θέμα, στο τριφύλλι θεωρούν ότι το μόνο που εκκρεμεί είναι μια συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία αν υπάρξει επίσης συμφωνία, αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε όνειρο απατηλό για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να λάβει σάρκα και οστά!

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το θέμα “ΓΗΠΕΔΙΚΟ” και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αναμένοντας τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δουλεύουν πυρετωδώς τις όποιες λεπτομέρειες του πρότζεκτ ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα