back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιοδείες Κ. Μητσοτάκη στην περιφέρεια τις επόμενες ημέρες – Την Πέμπτη πιθανότατα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Με το μήνυμα “ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα”, ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ήδη προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες σειρά περιοδειών στην περιφέρεια.

Από το πρωί της Τετάρτης θα περιοδεύει στο νομό Ηλείας, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Αίγιο. Αύριο αναμένεται να παρουσιάσει στην Θεσσαλονίκη το αναπτυξιακό σχέδιο της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα, ενώ το σαββατοκύριακο προγραμματίζεται περιοδεία στην Ήπειρο και την προσεχή Δευτέρα επίσκεψη στην Λευκάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Κατά την ομιλία του χθες στην Πάτρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωστοποίησε ότι θα ηγηθεί και του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα, καθώς θα είναι υποψήφιος και στον δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας.

Η επίσημη προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με τον κ. Μητσοτάκη να επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να διεξάγει η ΝΔ έναν “πιο ήπιο προεκλογικό αγώνα, με λιγότερα συνθήματα και φωνές και περισσότερες προτάσεις”.

Έστειλε παράλληλα μήνυμα προς τα γαλάζια στελέχη-κατά του εφησυχασμού μετά το πολύ θετικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι “σε καμία εκλογή δεν υπάρχει προεξοφλημένο αποτέλεσμα”.

” Στις εκλογές δεν μετρούν οι δημοσκοπήσεις, μετρά μόνο το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα το διαμορφώνουν αυτοί που φτάνουν στην κάλπη”, τόνισε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου που, όπως είπε, “είναι κρίσιμες, εξαρτώνται απόλυτα από την κινητοποίηση και από την συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και πρέπει να γίνουν οι εκλογές «του μυαλού και της ευθύνης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε ισχυρή εντολή ώστε να υπάρξει την επόμενη ημέρα ” μια σταθερή και αποφασισμένη κυβέρνηση που θα υλοποιήσει ταχύτατα και χωρίς αναστολές ένα τολμηρό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών”.

“Σήμερα, περισσότερο ακόμα και από τις 26 Μαΐου, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για χαμένες ψήφους, ούτε για πειράματα για τα οποία θα μετανιώσουμε αύριο”, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ “είναι πιο ώριμη και πιο έτοιμη από ποτέ για να κυβερνήσει τη χώρα”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα