back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΥΠΠΟΑ για τη θέση καλλιτεχνικού διευθυντή του ΕΜΣΤ

Διαβάστε επίσης

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της  Κυβερνήσεως η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κάλυψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή/διευθύντριας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. ΦΕΚ 24/ 07.06.2019), σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η σταθερή πολιτική απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά είναι να μην προχωρήσει σε κανέναν διορισμό των επικεφαλής των μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών, αλλά να γίνονται προκηρύξεις διαγωνισμών»

Σημειώνεται ότι η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση Διευθυντή στο ΕΜΣΤ πρόκειται να δημοσιευθεί εντός των ημερών και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται αποκλειστικά στις 30 ημέρες.

Την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα αναλάβει ειδική πενταμελής Επιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί άμεσα με «προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους στον χώρο του Πολιτισμού και των Καλών Τεχνών, μέλη ΔΕΠ/ΑΕΙ, διευθυντές μουσείων ή μεγάλων πολιτισμικών οργανισμών της ημεδαπής που εποπτεύονται από το ΥΠΠΟΑ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα