back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα παιδιά τραγουδούν στο Μέγαρο για τα αδέσποτα

Διαβάστε επίσης

Καλλιτεχνική παράσταση από παιδιά αφιερωμένη στα αδέσποτα της πόλης μας

Σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τα παιδιά που τραγουδήσουν, θα χορέψουν θα κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα παίξουν πιάνο για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα . Την εκδήλωση διοργανώνουν η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων μαζί με την Εθελοντική Ομάδα #emptythecages

«Το πρόγραμμα έχει σχεδιάζει ο χαρισματικός, νεαρός 11 ετών, Αλέξανδρος Andrews Μαργαρίτης» λέει στον Αθήνα 9.84 η Μαρία Μορφέτα από την Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. «Είναι πολύ συγκινητικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Κύριος σκοπός της εκδήλωσής μας είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εγκατάλειψης των ζώων, της προστασίας τους και της βοήθειας, που μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στα αδέσποτα. Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα μας, αυτά που θα αλλάξουν το μέλλον, είναι η πρόοδος».

Υιοθεσίες και δωρεές

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη ενώ όσοι και όσες πάτε θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποια καταπληκτικά αδέσποτα σκυλάκια που αναζητούν ένα φιλόξενο σπίτι . Παράλληλα μπορείτε να δωρίσετε τροφές, αντιπαρασιτικά και άλλα είδη για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων βρίσκεται στο 151 της Ιεράς οδού και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην προστασία των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων ζώων συντροφιάς.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα