back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον Ολυμπιακό στέλνουν τον Βερμάλεν Βέλγοι και Ισπανοί

Διαβάστε επίσης

Η ισπανική As δημοσιοποίησε την Πέμπτη ρεπορτάζ για πρόταση του Ολυμπιακού στον Τόμας Βερμάλεν της Μπαρτσελόνα, κάνοντας λόγο και για μεσολάβηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η As χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δείχνει συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική έκβαση της περίπτωσης του Βερμάλεν. Ένα 24ωρο μετά το δημοσίευμα αισιόδοξοι είναι Ισπανοί και Βέλγοι αναφερόμενοι στο ίδιο θέμα.

Η Ισπανική Sport, στην ιστοσελίδα της αναφέρει ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Βερμάλεν. «Ο ελληνικός σύλλογος θα ενεργοποιήσει την υπογραφή του σε περίπτωση που περάσει τις ιατρικές εξετάσεις», αναφέρει για τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό. Η Sport δείχνει να θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία, καθώς κάνει λόγο και για «ενεργοποίηση υπογραφής».

Τα ιατρικά δεδομένα

Η επισήμανση περί ιατρικών εξετάσεων προφανώς δεν μπαίνει τυχαία στο ρεπορτάζ. «Έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Sport που τονίζει: «Η ελληνική ομάδα θέλει να έχει κάποιες εγγυήσεις για τη φυσική του κατάσταση πριν δώσει την τελική έγκριση».

Το συμπέρασμα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πως ο Βερμάλεν έχει απαντήσει θετικά και ο Ολυμπιακο΄ς περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις για να προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίου.

Οι βελγικές πληροφορίες

Η ενημέρωση που έρχεται από το Βέλγιο αναφέρει πως ο Βίνσεντ Κομπανί, παίκτης προπονητής πλέον στην Άντερλεχτ μίλησε με τον Βερμάλεν καθώς τον θέλει στην ομάδα του. Η απάντηση που πήρε είναι ότι εξετάζει κι άλλες επιλογές καθώς έχει μείνει ελεύθερος. Τα δημοσιεύματα της χώρας του θεωρούν πολύ δύσκολο ο Βερμάλεν να επιστρέψει στο Βέλγιο και θεωρούνπιθανό να φοράει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η ιστοσελίδα dhnet.be το προχωράει ακόμα περισσότερο γράφοντας πως: «Ο Βερμάλεν για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό». Οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι μένει μόνο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα