back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε δίλημμα ο Αναστασιάδης για την 11αδα με την Ιταλία

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ιταλία, με τον  Άγγελο Αναστασιάδη να έχει διλήμματα για την αρχική ενδεκάδα και τη διάταξη.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει φανερώσει το σκεπτικό του για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Εξάλλου δεν το συνηθίζει ποτέ να φανερώνει τα σχέδια του. Στην σημερινή προπόνηση που είναι και η τελευταία πριν το παιχνίδι, θα φανερώσει περισσότερα πράγματα για την 11αδα.

Πλην του Τάσου Δώνη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν έλαβε μέρος στις δυο τελευταίες προπονήσεις, όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς είναι ετοιμοπόλεμο. Ο Αναστασιάδης έχει δουλέψει την άμυνα του τόσο με τρεις όσο και με τέσσερις παίκτες. Αυτό δείχνει πως θα πάει είτε με 3-5-2 είτε με 4-2-3-1. Η επιλογή με τρεις πίσω δεν δούλεψε όπως περίμενε απέναντι στη Βοσνία στη Ζένιτσα. Μπορεί όμως να ταιριάζει περισσότερο στο ματς με τους Ιταλία.

Η πιθανή 11αδα με 4-2-3-1

Στο σενάριο που θέλει την Εθνική να παίξει με σύστημα 4-2-3-1, Πασχαλάκης ή Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, αριστερά στην άμυνα ο Κούτρης και δεξιά ο Χάρης Μαυρίας έχει τον πρώτο λόγο, καθώς απουσιάζουν τόσο ο Μπακάκης όσο και ο Τοροσίδης. Οι Σάμαρης και Ζέκα θα βρίσκονται στον άξονα. Ο Φορτούνης θα παίξει πίσω από τον Κουλούρη και στις πτέρυγες οι Μασούρας και Μπακασέτας είναι οι επικρατέστεροι να πάρουν φανέλα βασικού, με τον Κολοβό.

Η πιθανή 11αδα με 3-5-2

Στην περίπτωση που ο Άγγελος Αναστασιάδης πάει με τρεις στην άμυνα, τότε ο Σιόβας θα βρεθεί μαζί με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά, ο Μαυρίας στα δεξιά και στα αριστερά ένας εκ των Κούτρη και Σταφυλίδη. Στη μεσαία γραμμή, οι Ζέκα, Σάμαρης και Φορτούνης, με τον Κουλούρη να έχει Κολοβό ή Μασούρα στα φτερά της επίθεσης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση και ίσως στην συνέντευξη τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη το απόγευμα-στις 17:00-γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την αρχική 11αδα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα