back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Νεϊμάρ διχάζει τη Βραζιλία για την υπόθεση βιασμού

Διαβάστε επίσης

Τα γήπεδα της Βραζιλίας θα φιλοξενήσουν το Κόπα Αμέρικα, που ξεκινά σε λιγότερο από δέκα ημέρες και η εθνική ομάδα της χώρας έχει πάνω της το μεγάλο βάρος του «πρέπει».

Να κατακτήσει δηλαδή τον τίτλο μετά το 2007 και να αποδείξει ότι πράγματι είναι η καλύτερη ομάδα στην Αμερικανική Ήπειρο. Οι βραζιλιάνοι είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα με την εθνική τους ομάδα.

Ετσι λοιπόν η πίεση είναι ασφυκτική στους ποδοσφαιριστές να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να κατακτήσουν το Κόπα Αμέρικα στο στάδιο «Μαρακανά».

Την ίδια στιγμή όμως η «σελεσάο» σπαράσσεται από το σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ και την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται. Ο διεθνής σούπερ άσος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, μια και πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα ακόμα και βίντεο από τον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό «Record TV», διάρκειας ενός λεπτού και μερικών δευτερολέπτων, όπου παρουσιάζει εικόνα και ήχο από το τι συνέβη σε ξενοδοχείο του Παρισιού μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της βραζιλιάνας καλονής.

Σε αυτό εμφανίζεται ο Νεϊμάρ να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και το μοντέλο είναι μαζί του, για να σηκωθεί κατόπιν όρθια και να αρχίζει να τον χτυπάει φωνάζοντας: «Θα σε χτυπήσω επειδή με χτύπησες χθες και με άφησες εδώ μόνη».

Μάλιστα ο πατέρας του Νεϊμάρ πήρε τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό για να υποστηρίξει πως το υλικό αυτό αποδεικνύει την αθωότητα του γιου του λέγοντας:

«Δεν γίνεται να μην υπερασπιστώ το γιο μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μοντάζ στο βίντεο. Το μόνο που δείχνει είναι πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε επίθεση από αυτή τη γυναίκα.

Του επιτίθεται επιδιώκοντας να τον προκαλέσει για να απαντήσει αλλά γίνεται αντιληπτό πως όλο αυτό ήταν μοντάζ. Η αστυνομία αναζητεί ήδη ολόκληρο το βίντεο και εκεί θα βρει τις εικόνες που ψάχνει».

Ο Νεϊμάρ αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν έγινε απολύτως τίποτε και φυσικά την τελική απόφαση θα λάβει η βραζιλιάνικη δικαιοσύνη.

Ωστόσο η κατάσταση έχει αρχίσει να… ανεβάζει θερμοκρασία στις τάξεις των φιλάθλων. Ηδη από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά την κατακραυγή μερίδας του κόσμου, ενώ πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τίτε να τον θέσει εκτός ομάδας!

Μπροστά όμως είναι το μεγάλο δέλεαρ της κατάκτησης του τίτλου μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και ο Νεϊμάρ είναι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει την πολυαγαπημένη τους «σελεσάο» στην κορυφή μέσα από ασφαλή μονοπάτια.

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, εξέφρασε την υποστήριξή του στον σούπερ σταρ της εθνικής λέγοντας:

«Ελπίζω να μπορέσω να αγκαλιάσω τον Νεϊμάρ πριν από το παιχνίδι, είναι ένα παιδί που περνάει μια δύσκολη στιγμή, αλλά τον εμπιστεύομαι» δήλωσε ο χαρακτηριστικά.

Στη μέση βέβαια βρίσκεται η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας που προσπαθεί να βρει τη λύση, υπολογίζοντας ασφαλώς το κάθε λογής κόστος ως προς την αξιοπιστία της, την ηθική της, τους αγωνιστικούς στόχους, αλλά και τα οικονομικά οφέλη από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα