back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προβλήματα σε Καραγεώργη Σερβίας και Αγίας Ειρήνης λόγω έργων

Διαβάστε επίσης

Στην οδό Καραγεώργη Σερβίας έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες πινακίδες για τους οδηγούς που τους προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει καμία πρόσβαση προς την οδό Αθηνάς από την πλατεία Συντάγματος.

Παρά τις εμφανείς πινακίδες παρατηρείται μέχρι σήμερα ένα απίστευτο αλαλούμ καθώς οι οδηγοί εισέρχονται κανονικά από τον δρόμο της Καραγεώργη Σερβίας αλλά λίγο πιο κάτω αναγκάζονται να στρίψουν από τον δρόμο της οδού Βουλής λόγω εκτέλεσης έργων.

Σε δυο σημεία τα έργα

Τα έργα γίνονται σε δυο σημεία λίγο πριν την Αθηνάς και δεν υπάρχει πρόσβαση στον δρόμο ακόμη και για πεζούς.  Συγκεκριμένα, επί της οδού Περικλέους εκτελούνται έργα από την ΔΕΗ και την ΔΕΔΔΗΕ και σε αυτό το σημείο έχει σκαφτεί όλος ο δρόμος καθώς περνιούνται υπογείως νέα καλώδια.

Οι καταστηματάρχες τονιζουν ότι αυτό γίνεται καθώς εντοπίστηκε πρόβλημα στο τριφασικό δίκτυο της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή.

 

Λίγο πιο κάτω στην οδό Αγίας Ειρήνης εκτελούνται αποχετευτικά έργα με ευθύνη του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για νέες αποχετεύσεις που μπαίνουν σε όλους τους δρόμους γύρω από το εμπορικό τρίγωνο. Κύκλοι του δήμου τονιζουν ότι ήδη σε πολλούς δρόμους έχουν ολοκληρωθεί αντίστοιχα έργα και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει αυτό και σε αυτό τον δρόμο βάζοντας τέρμα στην ταλαιπωρία οδηγών και καταστηματαρχών.

SOS από καταστηματάρχες

Καταστηματάρχες, οδηγοί και περαστικοί δηλώνουν αγανακτισμένοι από το σκηνικό που υπάρχει εδώ και περίπου 15 ημέρες. Οι καταστηματάρχες σημειώνουν ότι ο τζίρος τους έχει πέσει μέχρι και 60% λόγω αυτής της κατάστασης καθώς δεν υπάρχει διέλευση ακόμη και για πεζούς από το ύψος της Περικλέους.

Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι τα καταστήματα τους γεμίζουν καθημερινά με σκόνη και χώμα ενώ στον σκαμμένο δρόμο ουκ ολίγες φορές έχουν προκληθεί μικρό ατυχήματα από πτώσεις κυρίως ηλικιωμένων. Τέλος, καλούν τους αρμόδιους να τους ενημερώσουν για το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όπως υπογραμμίζουν.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα