back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φουντούλης: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το Final 8»

Διαβάστε επίσης

Στο Ανόβερο βρίσκεται η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού για τους αγώνες του Final 8 του LEN Champions League και ο περιφερειακός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Φούντουλης, τόνισε ότι το γεγονός ότι είναι οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης τους δίνει μεγαλύτερη άνεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη στην κάμερα του olympiacossfp.gr:

«Αύριο ξεκινάμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μπρέσια. Νομίζω ότι η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη.

Σήμερα και αύριο θα δοκιμάσουμε τα τελευταία πράγματα για το παιχνίδι, θα ξεκουραστούμε και να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στον ημιτελικό.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δείχνουμε μια συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι η τέταρτη διαδοχική φορά που βρισκόμαστε σε τελική φάση. Το ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι κάτι που πρέπει να μας βαραίνει ψυχολογικά, πρέπει να μας δώσει μια μεγαλύτερη ελευθερία και άνεση στο παιχνίδι μας.

Σαφώς και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά και εμείς έχουμε ένα σύνολο το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει και να κερδίσει τον οποιοδήποτε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα