back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Eυάγ. Αντώναρος στον Αθήνα 9.84: “Ουδείς στη ΝΔ θα είναι σε θέση να ασκήσει σοβαρή επιρροή στον πρόεδρο του κόμματος εφόσον κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα με αυτοδυναμία”

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι ουδείς στη ΝΔ θα είναι σε θέση να ασκήσει σοβαρή επιρροή στον πρόεδρο του κόμματος εφόσον αυτός κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα με αυτοδυναμία, εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος , μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και το Βασίλη Πάικο.

Οπως ανέφερε: “Η επιρροή άλλων δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Διότι προφανώς κερδίζοντας τις εκλογές θα έχει καταφέρει να σχηματίσει και μια κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία από τους 75 βουλευτές που διαθέτει σήμερα η ΝΔ θα πάει στος 150, 151, 152, δηλαδή θα τους έχει διπλασιάσει και οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι του δικού του κλίματος”

Ο κ. Αντώναρος αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ΚΙΝΑΛ και σε ότι αφορά τον κ. Βενιζέλο, δήλωσε αιφνιδιασμένος από την πρωτοβουλία της κας Γεννηματά. Οπως είπε : “Τούτο δείχνει προφανώς ότι η κυρία Γεννηματά κάτι έχει στο μυαλό της. Οτι δεν θέλει να δεχθεί άλλα καπετανάτα μέσα στο κόμμα του οποίου ηγείται και μου κάνει εντύπωση ότι ουδείς από τους σχολιαστές το υπογραμμίζει αυτό. Ότι έγινε μια προσπάθεια από τον πολύ χαρισματικό Βαγγέλη Βενιζέλο να τοποθετηθεί ως δεύτερος πόλος μέσα σε ένα κόμμα μεσαίου προς μικρού μεγέθους και η κυρία Γεννηματά, η οποία αισθάνεται όχι ότι απειλείται, αλλά ότι βάλλεται και αμφισβητείται έθεσε ορισμένους όρους. Αυτό οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα