back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τελευταία μέρα για το 19th Athens Technopolis Jazz Festival

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία μέρα του 19th Athens Technopolis Jazz Festival, σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου, ανήκει στους Ondrej Havelka and his Melody Makers (Τσεχία), Ernie Hammes (Λουξεμβούργο) και Girls in Airports (Δανία) που ολοκληρώνουν άλλη μια συναρπαστική jazz εμπειρία.

Το Athens Technopolis Jazz Festival στην Τεχνόπολη υποδέχεται ανερχόμενα και αναγνωρισμένα διεθνή μουσικά σχήματα, πρωτότυπους ήχους και πολλές παράλληλες jazzy εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο. Κάθε βράδυ από τις 21.00 τρία σχήματα καταλαμβάνουν τη σκηνή της Τεχνόπολης.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019
21.00 | Ondrej Havelka & his Melody Makers (Τσεχία)
22.00 | Ernie Hammes Group (Λουξεμβούργο)
23.00 | Girls in Airports (Δανία)

Meet Market, μοναδικές εκθέσεις και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνουν το μεγαλύτερο Jazz Festival της χώρας. Η METAPolis μας προτείνει δύο πρωτότυπες εκθέσεις φωτογραφίας σε μια διάθεση κριτικής της πόλης. Γιορτάζοντας δέκα χρόνια από την ίδρυσή της φωτογραφική ομάδας, η έκθεση «Urban» αποτελεί μία ενδοσκόπηση και διαπραγμάτευση της ταυτότητας της αστικής φωτογραφίας, ενώ η ομαδική έκθεση «Το Ταξίδι» που συνδημιουργήθηκε από 145 μέλη της METAPolis αναδεικνύει την μεγάλη τους αγάπη για την ταξιδιωτική φωτογραφία.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα