back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο Ραούλ Μπράβο ως εγκέφαλος στημένων παιχνιδιών

Διαβάστε επίσης

Βόμβα στην Ισπανία με επιχείρηση της αστυνομίας και συλλήψεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργάνωση που έστηνε παιχνίδια. Επικεφαλής φέρεται ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Στη σύλληψη ποδοσφαιριστών, παραγόντων, ακόμη και γιατρών ισπανικών ομάδων ως μέλη κυκλώματος που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς σε Primera και Segunda Division, προχώρησε η αστυνομία της Ισπανίας το πρωί της Τρίτης. Ανάμεσά τους και παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 38χρονος Ραούλ Μπράβο, πρώην μπακ των Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας και φυσικά της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο 36χρονος πρώην μέσος του ΠΑΟΚ Ίνιγκο Λόπεθ, βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Για τον Ραούλ Μπράβο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς κατηγορείται ως ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν επίσης συλληφθεί στη σχετική λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Μπόρχα Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδιολίδ, του Κάρλος Αράντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στην Ισπανία, ο Σαμουέλ Σάιθ της Χετάφε.

Συνελήφθη, επίσης, ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόα, αλλά και ο Χουάν Κάρλος Γκαλίντο, υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου. Όλοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα