back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκη Κεραμέως στον Αθήνα 9.84 :” Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές”

Διαβάστε επίσης

“Η κυβέρνηση με ανακοίνωση του Πρωθυπουργού τελεί υπό παραίτηση και δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει οποιαδήποτε δεσμευτική απόφαση . Είχαμε προτείνει η ηγεσία της Δικαιοσύνης να εκλέγεται από την βουλή ,με ευρεία πλειοψηφία ,αλλά η κυβέρνηση αντ’ αυτού εμφανίστηκε -για πρώτη φορά στα χρονικά- επισπεύδουσα στις διαδικασίες” .Αυτό τόνισε στον Αθήνα 9.84 και τον Αρη Τόλιο, η Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στην προειδοποίηση του κόμματος προς την κυβέρνηση, να μην προχωρήσει στις διαδικασίες ανάδειξης νέας ηγεσίας στη δικαιοσύνη.

Η βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείσα σχετικά, χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές. Επισήμανε όμως, ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα επιδιωχθούν οι ευρύτερες δυνατές συνεργασίες, για να είναι πιο ισχυρές οι μεγάλες τομές ,που θα περάσουν , όπως η κατάργηση του ασύλου ,που θα είναι -όπως είπε -από τα πρώτα νομοθετήματα που θα κατατεθούν.

Αναφερόμενη στη Συνταγματική Αναθεώρηση , η κυρία Κεραμέως επισήμανε “Δεν είναι τόσο ευρεία όσο θα την θέλαμε ,αλλά υπάρχουν άρθρα με σημαντικές αλλαγές , όπως ο περιορισμός στην ασυλία υπουργών και η μη διάλυση της Βουλής ,με αφορμή την ανάδειξη ΠτΔ .Είναι πιθανό να την ολοκληρώσουμε για να μην χαθεί άλλη μια ευκαιρία” κατέληξε η βουλευτής της ΝΔ.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα