back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους των κομμάτων του κεντρώου χώρου, να στηρίξουν τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές,  απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στη Φλώρινα.

«Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές επέλεξα να βρεθώ στη Βόρεια Ελλάδα, δίπλα σε όσους αισθάνθηκαν απογοητευμένοι τα τελευταία χρόνια από την περιφρόνηση με την οποία αντιμετώπισαν κάποιοι τη γνήσια αγάπη τους για την πατρίδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι δεν θέλει, αυτός ο ευλογημένος τόπος, οι Πρέσπες, να ταυτίζονται στη συνείδηση του κόσμου με μια κακή συμφωνία.

«Ξέρετε με πόση υπευθυνότητα και πατριωτισμό φερθήκαμε από την αρχή που ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας τις μυστικές διαπραγματεύσεις για να παραχωρήσει και γλώσσα και ταυτότητα. Συγκρουστήκαμε και στην Ευρώπη, σημείωσε για να συμπληρώσει η συμφωνία αυτή δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες».

Άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη «δήθεν 13η σύνταξη, όπως την είπε λέγοντας ότι υπόσχονται τα πάντα. Τους έχω ικανούς εως την Κυριακή να δώσουν και τις συντάξεις του Ιουλίου και του Αυγούστου», σχολίασε.

Τάχθηκε στο πλευρό των αγροτών, δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του τουρισμού, της δημόσιας παιδείας και ειδικά του δημόσιου πανεπιστημίου. «Δεν θέλουμε άλλους άνεργους πτυχιούχους. Θα πετάξουμε τους μπαχαλάκηδες έξω από τα πανεπιστήμια, το άσυλο θα καταργηθεί την επόμενη μέρα».

Αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του, είπε πως «συμβολίζει ότι η ΝΔ δεν είναι απλά ενωμένη, αλλά και ανανεωμένη. Το τι θα γίνει στην Ευρώπη, αφορά όλους μας».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «απολύτως κρίσιμες» τις εκλογές και απηύθυνε έκκληση να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα