back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν οι διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια την Κυριακή των ευρωεκλογών

Διαβάστε επίσης

Δωρεάν διαδρομές για την προσεχή Κυριακή, προσφέρει η εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών Lime με σκοπό να ενθαρρύνει πάνω από 350 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές (στην Ελλάδα αφορά και τις αυτοδιοικητικές) στις 26 Μαΐου.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό “thistimeimvoting.eu”, δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά να το κάνουν με διασκεδαστικό και βιώσιμο τρόπο.

Στην Ελλάδα, η δράση της Lime για τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να “κατεβάσουν” την εφαρμογή της Lime για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών, πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο κωδικός θα ισχύει από τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία).

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα