back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: « Η ελπίδα, η προοπτική, έχει όνομα και γράφεται με μεγάλα γράμματα: ΚΚΕ»

Διαβάστε επίσης

 

Η ελπίδα, η προοπτική, έχει όνομα και γράφεται με μεγάλα γράμματα: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Σύνταγμα.

Όπως είπε ξέρουν καλά, πως εμείς κρατήσαμε την ελπίδα ζωντανή, όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με άλλους αγωνιστές, που πορεύονται μαζί μας στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στις πόλεις και τα χωριά των μπλόκων της αγροτιάς, στα σχολεία και τις σχολές.

Προέτρεψε τους ψηφοφόρους πως τώρα είναι η ώρα να κάνετε αυτό που κάθε φορά αναβάλετε για αργότερα. Ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης. Γιατί όλοι θέλετε να πάει καλά το ΚΚΕ στις εκλογές, να ανεβάσει τα ποσοστά του, να αυξήσει τις δυνάμεις του παντού, και στην Ευρωβουλή, και στους δήμους, και στις περιφέρειες».

«Τα δύσκολα δεν τέλειωσαν. Και στα δύσκολα ο λαός πρέπει να έχει στήριγμα, αποκούμπι. Και αυτό ήταν, είναι και θα είναι το ΚΚΕ. Η ενίσχυση, λοιπόν, του ΚΚΕ παντού, είναι στο χέρι σας», επισήμανε ο γραμματέας του ΚΚΕ.

«Σε αυτή την κακοπαιγμένη παράσταση, με το αντιλαϊκό σενάριο, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. τσακώνονται, ποιανού το όνομα θα είναι πρώτο στη μαρκίζα. Εναλλάσσεται η κωμωδία με το δράμα, γελάνε και τα μωρά με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει ότι “μάχεται για τα συμφέροντα των πολλών, ενάντια στις ελίτ”, αλλά και με την αμηχανία της Ν.Δ., η οποία θέλει να πείσει τις ελίτ ότι αξίζει περισσότερο την προσοχή τους, γιατί μπορεί να τα κάνει κι αυτή και μάλιστα πιο αποτελεσματικά» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, σημειώνοντας  ότι το δίλημμα για τον λαό δεν είναι σε ποιανού επιχειρηματία τα κότερα πίνουν τις σαμπάνιες τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ ή του ΚΙΝΑΛ, των άλλων αστικών κομμάτων. Στο ίδιο κότερο είναι όλοι τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα