back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης από Χανιά: «Η 26η Μαίου θα είναι η αφετηρία μίας μεγάλης πολιτικής αλλαγής»”

Διαβάστε επίσης

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Χανιά, υποστηρίζοντας για την 13η σύνταξη ότι “και αυτό το παραμύθι”- όπως είπε- “έχει κοντά πόδια”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε εκ νέου ότι η κυβέρνηση “βαφτίζει ένα επίδομα ως 13η σύνταξη” και τόνισε ότι “και αυτό το παραμύθι”- όπως είπε- ” έχει κοντά πόδια”.
“Μόλις οι συνταξιούχοι είδαν στα ΑΤΜ τα λεφτά που παίρνουν διαπίστωσαν ότι πρόκειται περί νέου ψέματος”, πρόσθεσε.
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την 26η Μαίου “αφετηρία μίας μεγάλης πολιτικής αλλαγής” και ανέφερε ότι το δίλημμα είναι “με τη ΝΔ του αύριο ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες;”

Μήνυμα κατά της αποχής και της χαλαρής ψήφου
Έστειλε εξάλλου μήνυμα κατά της αποχής, της χαλαρής ψήφου και των ίσων αποστάσεων, ενώ αναφερόμενος σε βασικές δεσμεύσεις της ΝΔ για την επόμενη ημέρα τόνισε μεταξύ άλλων την διατήρηση του αφορολόγητου, τον εσαγωγικό φορολογικό συντελεστή 9%, την δωρεάν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς, την μείωση σε 20% για τον φόρο επιχειρήσεων, αλλά και του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Ενότητα των Ελλήνων
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε την ανάγκη ενότητας των Ελλήνων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ” ο εθνικός διχασμός ήταν πάντα ο μεγάλος αντίπαλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως είναι και ο δικός του.
Όπως ανέφερε “η ενότητα θα σκεπάσει τη διχόνοια, τις πολιτικές του μίσους”.”Θα πάμε με όλους, για το καλό όλων», τόνισε και συμπλήρωσε ότι “θα ψηφίσουμε για την αλήθεια, την αξιοπρέπεια, την ανάπτυξη, για τη ζωή μας τελικά”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα