back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποσύρθηκε ο Φέντερερ στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Λίγες ώρες πριν από την μονομαχία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από τα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, λόγω προβλήματος στο δεξί του γόνατο.

Ο θρυλικός Ελβετός στα 37 του χρόνια κλήθηκε να δώσει χτες δύο αγώνες, λόγω της προχθεσινής αναβολής των αναμετρήσεων εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Μπορεί να επικράτησε τόσο επί του Σόουζα (2-0 σετ), όσο και επί του Τσόριτς με μεγάλη ανατροπή (2-1 σετ), αλλά καταπονήθηκε πολύ από τα συνεχόμενα ματς με διαφορά λίγων ωρών. Έχοντας λοιπόν ως μεγάλο στόχο τον ερχόμενο το Roland Garros που πλησιάζει, θέλησε να προστατεύσει το κορμί του και να μη ρισκάρει κάποιον πιθανό τραυματισμό που θα τον έθετε νοκ άουτ.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται ένα μόλις βήμα μακριά από έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό, περνώντας άνευ αγώνα στα ημιτελικά. Ο 20χρονος που και αυτός έδωσε δύο αγώνες κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, κέρδισε μια πολύτιμη ημέρα ξεκούρασης.

Περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του για τα ημιτελικά που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού του Ράφα Ναδάλ και του Φερνάντο Βερδάσκο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα