back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: «Δεν μασάμε» – Ολ. Γεροβασίλη: «Απερίφραστα καταδικαστέες οι επιθέσεις»

Διαβάστε επίσης

 

«Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επιδρομή δεκάδων  κουκουλοφόρων σε εκδήλωση που διοργάνωσε απόψε ο υποψήφιος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Νίκος Μακρόπουλος, στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι κ.κ. Γεωργιάδης, Μπακογιάννης, Κικίλιας και Σαμαράς.

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική», πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης.

ΝΔ: «Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της»

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προσθέτοντας πως η επίθεση αυτή συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία.

«Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ολ. Γεροβασίλη: «Απερίφραστα καταδικαστέες οι επιθέσεις»

Την απερίφραστη καταδίκη της για την επίθεση που σημειώθηκε απόψε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην Εθνική Ασφαλιστική στη Λεωφόρο Συγγρού, εξέφρασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται:

«Οι επιθέσεις κατά γραφείων και εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέες. Κανείς και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να διαταράξει την ομαλή πολιτική διαδικασία στη δημοκρατία μας».

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη

Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα όλων των κομμάτων, δήλωσε εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

 

Ανάρτηση Α. Γεωργιάδη  

Ήμουν Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων κ. Μακρόπουλου Νίκουόταν κτύπησε ο Ρουβίκωνας. Μέσα στο κτίριο 1000 άτομα με τον ⁦ 

@samaras_antonis 

⁩ και πολλούς βουλευτές παρόντεςΌχι δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα…
 

Ανάρτηση Β. Κικίλια

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακώστα…», σχολίασε σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ανάρτηση Νότη Μηταράκη

«Μόλις αναρχικοί έσπασαν το αυτοκίνητο μου στη Συγγρού!! Είναι τραγικό στην Αθήνα του 2019 να σπάνε ανενόχλητοι οι αναρχικοί και ακόμα πιο τραγικό να θεωρείται αυτό από κάποιους ως φυσιολογικό. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες, είναι ώρα να φεύγει, ως εδώ».

«Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Απ. Χονδρόπουλος – Δ. Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα