back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το πλάνο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Λίγα 24ωρα μετά το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, το χτίσιμο του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του «δικέφαλου του Βορρά», πλέον, δεν είναι άλλο παρά η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας…

 

Η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2019-20 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα θα κάνει κάποιες προπονήσεις πριν αναχωρήσει για (που αλλού;) την Ολλανδία την 1η Ιουλίου.
Το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Άπελντοορν. Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο Hotel Bilderberg ως τις 11/07 οπότε θ’ αναχωρήσει για Ρουμανία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την Κλουζ σε φιλικό για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ρουμάνικου συλλόγου.
Μετά το παιχνίδι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα επιστρέψουν στη βάση τους για να αναχωρήσουν στις 18/07 και πάλι για την Ολλανδία και το Χορστ αυτή τη φορά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Συνολικά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει άλλα επτά φιλικά εκτός από αυτό κόντρα στην Κλουζ, τρία στο πρώτο στάδιο και τέσσερα στο δεύτερο, το πρόγραμμα των οποίων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Ανδρέας Χανιάς
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα