back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσιτσιπάς: “Συνέχισε να μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις Νόβακ”

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του τελικού στο Madrid Open, μίλησε για όλα όσα έζησε αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζόκοβιτς που συνεχίζει να εμπνέει, δίνοντας του συγχαρητήρια, ενώ ευχαρίστησε και την δική του ομάδα, που τον ακολουθεί και τον πιστεύει τόσο πολύ, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στις δηλώσεις δεν ξέχασε την ημέρα της μητέρας, στέλνοντας ευχές σε όλες τις μάνες του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πριν μιλήσω για τον αγώνα, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου.

Τώρα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Νόβακ. Συνέχισε να μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις Νόβακ, το άξιζες σήμερα, ήταν μια εξαιρετική νίκη. Συγχαρητήρια.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές, γιατί πέρασα μια ωραία εβδομάδα σε μια τόσο όμορφη πόλη όσο η Μαδρίτη. Ευχαριστώ πολύ επίσης τους σπόνσορες του τουρνουά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα πραγματικότητα.

Πολλά Συγχαρητήρια στην ομάδα του Νόβακ, όπως και πολλά ευχαριστώ και την δική μου ομάδα που με πιστεύει, που με στηρίζει, που με ακολουθεί όλο αυτό τον καιρό και είναι δίπλα μου, σαν οικογένειά μου.

Ευχαριστώ τους σπόνσορες μου, αλλά και το κοινό που ήρθε να δει αγώνες φέτος στην Caja Magica. Αγαπάτε το τένις και φαίνεται, γι΄αυτό και σέβομαι όλους όσους είναι καλοί φίλαθλοι και δίνουν ενέργεια στο τουρνουά. Εύχομαι να σας δω ξανά του χρόνου.

Ευχαριστώ τέλος, όλους όσους κάνουν τόσο όμορφο το τουρνουά. Από τα ball kids, μέχρι τους διαιτητές, τους εθελοντές, τους οδηγούς και όλους τους υπόλοιπους που βοηθούν. Δεν κρατιέμαι να έρθω και του χρόνου εδώ”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα