back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυρ. Mητσοτάκης: Ο Τσίπρας λέει ψέματα 7 μέρες την εβδομάδα

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαίου για να αποφύγει τη συντριβή του», αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε περί 7ήμερης εργασίας στην διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή.

«Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα. Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμη και το ΕΚΑΣ.

Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν 7ημερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές. Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνησή ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε.

Οι πολίτες, όμως που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, που θέλουν να βγουν από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα