back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστολή της ΚΑΕ ΠΑΟ για τον διαιτητή Αναστόπουλο

Διαβάστε επίσης

Επιστολή στους εμπλεκόμενους φορείς από τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον αθλητικό εισαγγελέα μέχρι και την ΚΕΔ έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για την αδράνεια και τη μη παρέμβασή τους για τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα έξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τη στάση αναμονής, αν όχι την αδράνεια, των αρμόδιων Αρχών σε σχέση με τις επαναλαμβανόμενες ενέργειες στοχοποίησης και τρομοκράτησης του διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Αναστόπουλου πριν και μετά την από 08-05-2019 αναμέτρηση των ομάδων καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ Ολυμπιακός και Προμηθέα Πατρών, οι οποίες μάλιστα κορυφώθηκαν ακόμα και με τη ρίψη βόμβας μολότοφ στην οικία του (!).

Επιπροσθέτως, όπως καλώς γνωρίζετε, η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) οπαδών του Ολυμπιακού ως δραστών της επονείδιστης επίθεσης που δέχθηκε ο εν λόγω διαιτητής με τουλάχιστον εκατό (100) μηχανάκια έξω από το σπίτι του την παραμονή του ως άνω αγώνα, κατόπιν επίσημων ανακοινώσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίες τον κατονόμαζαν ως μη αποδεκτό διαιτητή, για να τους σφυρίζει.

Κατόπιν τούτων, είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα οι αρμόδιες Αρχές, ουδεμία διαδικασία έχουν εκκινήσει ούτε έχουν ασκήσει οποιαδήποτε δίωξη για την τιμωρία τόσο των φυσικών όσο και ηθικών αυτουργών για τα ως άνω ακραία περιστατικά βίας.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας, ώστε να αποκατασταθεί η αίσθηση νομιμότητας και κυρίως να εξασφαλισθεί πως δε θα επαναληφθούν τέτοιες βίαιες και καταδικαστέες ενέργειες στο χώρο της καλαθοσφαίρισης.
Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα