back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π. Χρηστίδης: Ο Κουφοντίνας είναι ένας ισοβίτης, ο οποίος δεν μετάνιωσε ποτέ για όσα διέπραξε

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Κουφοντίνας είναι ένας ισοβίτης, ο οποίος δεν μετάνιωσε ποτέ για όσα διέπραξε. Και τώρα ακούμε για λιγότερο και περισσότερο αθώα θύματα, δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης και πρόσθεσε: Θεωρώ απαράδεκτη τη δήλωση που έκανε ο κ. Μπαλαούρας και πρέπει να την πάρει πίσω. Έχει μία άλλη ανάλυση για τον κ. Κουφοντίνα και λέει ότι θα ότι θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος έξω. Κρίνεται για αυτήν την άποψή του. Εμείς ξέρουμε καλά τι νόμους έχουμε ψηφίσει και για ποιους πρέπει να εφαρμόζεται.

Ο κ. Χρηστίδης υπενθύμισε πως όπως το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε παλιότερα να δώσει άδεια στον κ. Κουφοντίνα έτσι τώρα το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην δώσει άδεια. Γιατί μάλλον -όπως σημείωσε-έκριναν και οι δικαστές ότι ο κ. Κουφοντίνας την προηγούμενη φορά προκάλεσε περνώντας από τα μέρη στα οποία δολοφόνησε ανθρώπους, προκάλεσε το κοινό αίσθημα.

Για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Αναφερόμενος στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, επεσήμανε οτι υπάρχουν συνταγματικά, προοδευτικά δικαιώματα και τέτοιο είναι η ασφάλεια που πρέπει να αφορά κάθε πολίτη. Το ότι ο καθένας πρέπει να περπατάει στο δρόμο άνετα είναι κάτι που αφορά και την ελευθερία και την ισότητα στην καθημερινότητά του. Αν αυτό -σημείωσε ο κ. Χρηστίδης- δεν το πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύει ότι τα Εξάρχεια είναι Μονμάρτρη και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές κρίνεται από τους πολίτες και κρύβει την πραγματικότητα.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα