back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με βόμβα στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του διεθνή διαιτητή μπάσκετ Παναγιώτη Αναστόπουλου το βράδυ της Τετάρτης.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορούσαν κράνη και επέβαιναν πάνω σε μία μηχανή πέταξαν βόμβα στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί ευθέως το τελευταίο διάστημα.

Για την ακρίβεια, πέταξαν μία εκρηκτική μολότοφ στο περιπολικό, που φύλασσε το σπίτι του Έλληνα διαιτητή, η οποία για καλή τύχη των αστυνομικών, που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα, δεν εξερράγη.

Στην ουσία, οι δράστες πέταξαν ένα μπετόνι βενζίνη με μια κροτίδα τυλιγμένη γύρω του. Η βόμβα τελικά δεν εξερράγη και οι αρχές την μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για γενετικό υλικό και αποτυπώματα.

Ο Αναστόπουλος αναγκάστηκε να δηλώσει κώλυμα και να μην σφυρίξει στο ΣΕΦ τον αγώνα Ολυμπιακός- Προμηθέας, φοβούμενος για τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα