back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΔ: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ΚΥΑ για τις εκλογές

Διαβάστε επίσης

Να εκδώσει σήμερα κιόλας την κοινή υπουργική απόφαση η οποία καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον χρόνο προβολής των κομμάτων στα MME καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι παρά τις καθημερινές οχλήσεις της, ο υπουργείο του Νίκου Παππά με φαιδρές δικαιολογίες καθυστερεί αδικαιολόγητα την έκδοσή της ενώ απομένουν μόλις 19 ημέρες για τις εκλογές.

Υπενθυμίζει ότι το 2014 η αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί 25 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές. Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις αποκρύψουν από τους πολίτες, καταλήγει η ΝΔ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει τις εκλογές το έχουν καταλάβει πια όλοι. Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα για να αποφύγει το αναπόφευκτο.

Απομένουν μόλις 19 μέρες από την 26η Μαΐου και παρά τις καθημερινές οχλήσεις της ΝΔ, το υπουργείο του Νίκου Παππά, με φαιδρές δικαιολογίες καθυστερεί αδικαιολόγητα την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα Μ.Μ.Ε.

Το 2014, η αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί στις 30 Απριλίου. Δηλαδή 25 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

Καλούμε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να εκδώσει σήμερα κιόλας τη σχετική απόφαση. Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις αποκρύψουν από τους πολίτες».

Απ.Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα