back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το οικονομικό επιτελείο κατέληξε σε απόφαση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η οποία σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές κατέληξε σε απόφαση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων προς εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι λεπτομέρειες της ρύθμισης θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου αύριο το απόγευμα από τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.

Το υπόλοιπο πακέτο παροχών θα συζητηθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες ενόψει και των συζητήσεων με τους θεσμούς που ξεκινούν τη Δευτέρα.

Το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες μέρες, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία

Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή

Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν αύριο, στις 17.00 στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, με θέμα το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση σε έως 120 δόσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα και οι τελευταίες λεπτομέρειες συζητήθηκαν κατά τη σημερινή πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο.

Σοφία Δήμτσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα