back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βασιλειάδης: «Η διαφαινόμενη διάλυση του μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Βασιλακόπουλος»

Διαβάστε επίσης

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χωρίς να παίρνει θέση υπέρ του Ολυμπιακού, θεωρεί πως υπαίτιος για το μπάχαλο που επικρατεί στο χώρο του μπάσκετ, είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Η κλήρωση της 26ης αγωνιστικής της Basket League έφερε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στο δρόμο του Ολυμπιακού στο ματς με τον Προμηθέα, κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα κατέβουν στο ματς της προσεχούς Τετάρτης κι έτσι θα υποβιβαστούν στην Α2.

Εχει ήδη προηγηθεί η απόφαση των Πειραιωτών να μην κατέβουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην 19η αγωνιστική, επειδή δεν μπήκαν ξένοι διαιτητές. Αρα στη δεύτερη φορά που δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός σε κανονική περίοδο, αυτομάτως υποβιβάζεται, δημιουργώντας τριγμούς στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε πάρει πρωτοβουλίες για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, όμως λύση δεν βρέθηκε, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν ανταποκρίθηκε στο προσκλητήριό του.

Από το υπουργείο τονίζουν πως ό,τι έπρεπε να κάνουν, το έκαναν και πως μοναδικός υπαίτιος για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί, είναι μονάχα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο υφυπουργός παίρνει το μέρος του Ολυμπιακού.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος», τονίζεται από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα