back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ ρίχνει 540 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι

Διαβάστε επίσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ξοδέψει στη μεταγραφική αγορά πάνω από 540 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενισχυθεί και να ξαναβρεθεί στην κορυφή της Ισπανίας και της Ευρώπης.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, σκοπεύει να ρίξει στην μεταγραφική…πιάτσα ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, με σκοπό η Ρεάλ να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και του ισπανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την As η “βασίλισσα” προτίθεται να ξοδέψει πάνω από 540 εκατ. ευρώ για μεταγραφές.

Εκτός από τον Μιλιτάο τον οποίο απέκτησε από την Πόρτο για 50 εκατ. ευρώ, η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή. Η Ρεάλ θα κινηθεί για τους Πογκμπά, Αζάρ, Τανγκί Ντομπελέ, Κρίστιαν Έρικσεν και Λούκα Γιόβιτς. Στις πιθανές κινήσεις της ίσως υπάρξει και…βόμβα με τον Κιλιάν Μπαπέ ή τον Νεϊμάρ.

Στο δημοσίευμα της As αναφέρεται πως ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά, ενώ η τιμή του Αζάρ αγγίζει τα 112 εκατ. ευρώ και του Έρικεν της Τότεναμ τα 85 εκατ. Ο Ντομπελέ κοστολογείται από τη Λιόν στα 80 εκατ. ευρώ, ενώ ο Γιόβιτς μπορεί να αποκτηθεί από την Αϊντραχτ περίπου για 60 εκατ. ευρώ.

Η Ρεάλ εκτόα από τις μεταγραφές , θα προχωρήσει και σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών της, με τους  λόγω Μπέιλ, Χάμες και Κόβατσιτς να βρίσκονται στη λίστα αυτών που θα αποχωρήσουν από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα