back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου-Η απόφαση τη Δευτέρα

Διαβάστε επίσης

Σήμερα στις 10:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη σύσκεψη για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο ερώτημα που έχει προκύψει είναι εάν ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί με κόσμο ή μπροστά σε άδειες κερκίδες. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη ο οποίος επικαλούμενος λόγους ασφαλείας θέλει να γίνει ένας τελικός χωρίς κόσμο.

Η θέση του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το ζήτημα ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή καθώς θέλει να γίνει το ματς με κόσμο. «Εμείς ούτε γνωρίζουμε ούτε θέλουμε να συζητήσουμε την πιθανότητα ενός τελικού κεκλεισμένων των θυρών», τόνισαν οι επιτελείς του Δικέφαλου τις προηγούμενες μέρες και υπό αυτό το πρίσμα θα είναι οι θέσεις τους στη σημερινή συνάντηση.

Η σημερινή σύσκεψη έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού τον τελευταίο λόγο αναμένεται να έχει ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός αθλητισμού θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τους εκπροσώπους της αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και της ΕΠΟ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινώσει την απόφαση για τελικό χωρίς θεατές.

Σε περίπτωση, όμως, που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, οι διεθνείς ομοσπονδίες. FIFA και UEFA ενδέχεται να θεωρήσουν κυβερνητική παρέμβαση μια τέτοια απόφαση, κάτι που αναμένεται να επιφέρει κυρώσεις στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα