back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νοσοκ. Νίκαιας: Κατέληξε η υποδιευθύντρια που ειχε καθαιρεθεί από τον διοικητή

Διαβάστε επίσης

Tραγική κατάληξη είχε η πορεία της υγείας της Υποδιευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η οποία σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, περί το μέσο του περασμένου Απριλίου κι ενώ είχε προηγηθεί η καθαίρεσή της από τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Η γυναίκα κατέληξε μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που εκδήλωσε και το οποίο η ΠΟΕΔΗΝ και οι συνάδελφοί της συσχέτισαν με την επαγγελματική της υποβάθμιση.

«Η συνάδελφος δεν άντεξε. Ο διοικητής, ο γνωστός διπλοθεσίτης διοικητής που διοικεί τον Ερυθρό Σταυρό και το Νίκαιας μαζί, την υποβίβασε σε υπάλληλο αρχικά και μετά σε Προϊσταμένη τμήματος. Η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό μία εβδομάδα μετά την καθαίρεσή της και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση. Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από Προϊσταμένους, Διοικήσεις και Υφισταμένους. Ντροπή» είχε αναφέρει στις 16 Απριλίου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα