back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ 3-0: Ο Μέσι την οδηγεί στον τελικό της Μαδρίτης

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα με έναν εκπληκτικό Λιονέλ Μέσι, νίκησε την Λίβερπουλ 3-0 και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.

Με την ποδοσφαιρική σφραγίδα του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-0 της Λίβερπουλ και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League που θα γίνει την 1η Ιουνίου στη Μαδρίτη, στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της Ατλέτικο.

Την στιγμή που η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι, πίεζε αρκετά και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ο Μέσι εμφανίστηκε και με δύο γκολ διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα που πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό.

Ο Σουάρες είχε ανοίξει τον δρόμο στο πρώτο μέρος με προβολή μετά από άψογη μπαλιά του Τζόρντι Άλμπα (26’), με τον Μέσι να κάνει το 2-0 στο 75’ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ επτά λεπτά αργότερα με άλλη μία εκτέλεση φάουλ.

Στις 7 Μαΐου η ρεβάνς στο «Άνφιλντ» δείχνει πως η Μπαρτσελόνα είναι με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League και οδεύει προς το έκτο της τρόπαιο.

Ψάχνει ένα «θαύμα» η Λίβερπουλ που πρέπει να ανατρέψει διαφορά τριών τερμάτων και κόντρα στην αποφασισμένη ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει εξαιρετικά απίθανο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Αλμπα, Ρομπέρτο (90′ Αλενιά), Βιδάλ, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο (60′ Σεμέντο), Σουάρες (90′ Ντεμπελέ), Μέσι

Λίβερπουλ: Αλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (85′ Οριγκί), Βαϊνάλντουμ (79′ Φιρμίνο), Κεϊτά (24′ Χέντερσον), Μανέ, Σαλάχ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα