back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ με στόχο την κατάκτηση του έκτου τροπαίου στην ιστορία τους

Διαβάστε επίσης

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ κοντράρονται απόψε στο «Καμπ Νου» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League.

Οι δύο ομάδες έχουν από στη συλλογή τους πέντε τρόπαια και θέλουν το έκτο όσο τίποτα. Μία όμως θα μπορέσει να το διεκδικήσει στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε στέφθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια Ισπανίας το Μ. Σάββατο και με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται στις 22:00-Cosmotesport, την εκρηκτική Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που επιβλήθηκε με άνεση 5-0 της Χάντερσφιλντ και θα πρέπει να αφήσει για λίγο στην άκρη την «μάχη» της Premier League, προκειμένου να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε πέρσι στο Κίεβο. Να κατακτήσει το Champions League.

Θα πρέπει όμως πρώτα να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο των Καταλανών του Μέσι, του Σουάρες και του Ντεμπελέ που την περιμένουν με άγριες διαθέσεις. Από την άλλη η Λίβερπουλ ποντάρει πολλά στην δαιμόνια τριάδα των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο που είναι ικανοί να κερδίσουν την οποιαδήποτε άμυνα.

Οκτώ φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες με την Μπάρτσα να έχει δύο νίκες, την Λίβερπουλ 3 ενώ τρεις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Οι κόκκινοι πάντως μετράνε 3 στις 3 προκρίσεις κόντρα στους Καταλανούς σε διπλές αναμετρήσεις.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, με τους Βαλβέρδε και Κλοπ να αναμένεται να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτουρ, Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

 

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα