back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύπρος: Βρέθηκε σoρός μέσα στη βαλίτσα στην «Κόκκινη Λίμνη»

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικές για μία ακόμη ημέρα είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με το serial killer της Κύπρου. Από το πρωί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια ανεύρεσης των πτωμάτων στο Μιτσερό.

Μία σορός βρέθηκε λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι στη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, στην περιοχή του Μιτσερού, στην Κύπρο. Η βαλίτσα μπήκε σε ειδικό σάκο και αυτοψία κάνει ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους. Οπως διαπιστώθηκε περιείχε μία σορό, η οποία πλέον μεταφέρεται στο νεκροτομείο.
Ο Υπευθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας Νεόφυτος Σαήλος δήλωσε πως δεν θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας σήμερα. Η πρώτη βαλίτσα περιείχε πτώμα ένήλικης γυναίκας και συνεπώς πρόκειται είτε για την 29χρνη Φιλιππινέζα Maricar Valdez ή για την 36χρονη Ρουμάνα Livia- Florentina Bunea. Στη βαλίτσα υπήρχε κομματι τσιμέντου και το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Σε βαλίτσες
Η προσπάθεια ανεύρεσης των πτωμάτων που έχει σκορπίσει μέσα σε βαλίτσες, ο 35χρονος Ίλαρχος serial killer, Νίκος Μεταξάς, ξεκίνησε από τις δέκα σήμερα το πρωί. Το Μεγάλο Σάββατο η Πυροσβεστική εντόπισε δύο αντικείμενα (βαλίτσες) στη «Κόκκινη Λίμνη» κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού, στο οποίο είχαν εντοπιστεί τα δύο πρώτα πτώματα, που ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής δράσης του.

Στην περιοχή των ερευνών βρίσκεται και ο αρχηγός της κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο οποίος ενημερώθηκε για την επιχείρηση

Στην όχθη έχει στηθεί σε σκηνή κέντρο συντονισμού ενώ κατέφθασε ασθενοφόρο και αναμένεται ιατροδικαστής, γεγονός που δημιουργεί την αίσθηση ότι αναμένεται να ανασυρθούν πτώματα.

Για την ώρα η λέμβος που βρίσκεται στο σημείο παραμένει στην ακτή και στο νερό έχουν ρίξει τη ρομποτική κάμερα προκειμένου να ερευνήσει στην περιοχή που έχει οριοθετηθεί με σημαδούρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα