back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια στο Game of Thrones και από τον Στίβεν Κινγκ

Διαβάστε επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη (που έχει παιχτεί ποτέ σε τηλεόραση και σινεμά διάρκειας 40 λεπτών) μεταξύ ζωντανών και νεκρών στον 8ο και τελευταίο κύκλο του Game of Thrones έχει ξεκινήσει.

Το δεύτερο επεισόδιο του κύκλου έφερε στους τηλεοπτικούς δέκτες όλους τους ήρωες να περνούν τις τελευταίες στιγμές χαράς λίγο πριν τον πόλεμο και τους βασιλείς και στρατηγούς να καταστρώνουν ένα πλάνο.

Την ίδια ώρα ο μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ βλέπει Game of Thrones και μάλιστα σχολίασε με ένα tweet το δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου:

«Σαν παλιός παραμυθάς, θαυμάζω το πόσο τέλεια τα μυαλά πίσω από τη σειρά έφεραν όλους τους βασικούς χαρακτήρες μαζί στο Γουίντερφελ. Το έκαναν να φαίνεται εύκολο. Σταθεροί μου αναγνώστες, δεν είναι εύκολο» έγραψε ο Κινγκ, που έχει γράψει περίπου 60 μυθιστορήματα, με δεκάδες σημαντικούς χαρακτήρες.

Την Κυριακή του Πάσχα, οι φανς της σειράς θα δουν πόσοι, αν όχι όλοι, από τους αγαπημένους τους ήρωες θα πεθάνουν, γιατί οι White Walkers βρίσκονται έξω από το κάστρο του Γουιντερφελ…….

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα