back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ανδρ. Βαρελάς: «O δήμος Αθηναίων θα πρέπει να ενισχύσει την παρουσία του στα Εξάρχεια»

Διαβάστε επίσης

«Την παρουσία του στα Εξάρχεια θα πρέπει να ενισχύσει ο δήμος Αθηναίων», τονίζει σε συνέντευξη του στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη, ο Ανδρέας Βαρελάς, αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κ. Μπακογιάννη.

«Τα Εξάρχεια είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της πόλης. Τα Εξάρχεια δεν είναι ούτε η Μονμάρτη ούτε το Μεντεγίν της Κολομβίας. Έχει κάποια σημεία όπου ανθεί η μικροπαραβατικότητα, έχει κάποιο άλλο κομμάτι που πάμε σε λίγο παραπάνω παραβατικότητα και υπάρχει ένα κομμάτι που έχει σχέση πλέον με συμμορίες και όχι με μπαχαλάκηδες ή με αντιεξουσιαστές», τόνισε ο αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθηναίων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

«Αυτό που πρέπει να κάνει καλύτερα ο δήμος είναι την διαρκή του παρουσία μέσα στην περιοχή των Εξαρχείων. Αν σε άλλα σημεία της πόλης έχουμε προβλήματα φωτισμού στα Εξάρχεια, δεν πρέπει να έχουμε κανένα πρόβλημα φωτισμού», πρόσθεσε ο κ. Βαρελάς.

«Εάν πάτε την Κυριακή το πρωί θα δείτε δεκάδες εργαζόμενους καθαριότητας να αποκαθιστούν τις ζημιές της προηγούμενης νύχτας. Δηλαδή να απομακρύνουν καμένους κάδους, να σηκώνουν πινακίδες που έχουν ρίξει. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι της καθαριότητας να λένε ότι εμείς για να καθαρίσουμε την πλατεία Εξαρχείων πρέπει να πάμε στις τέσσερις το πρωί γιατί μετά από αυτή την ώρα φοβόμαστε», ανέφερε.

«Ο δήμος θα πρέπει να έχει διαρκή παρουσία μέσα στα Εξάρχεια, αλλά η πολιτεία θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του δήμου ασκούνται χωρίς προβλήματα», υπογράμμισε ο κ. Βαρελάς.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα