back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απειλούν με αποχή οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής

Διαβάστε επίσης

Στην αντεπίθεση έχουν περάσει τις τελευταίες μέρες οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, όσον αφορά το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη ώστε να ισχύσει από φέτος η αναδιάρθρωση.

Μάλιστα, πριν από λίγο διάστημα, με πρωτοβουλία του Αιγάλεω υπήρξε συνάντηση ανάμεσα σε ιθύνοντες των ομάδων που προβιβάστηκαν και συζητήθηκε πως η πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση, στρέφεται σε βάρος των σωματείων τους.

Αποφασίστηκε να ζητήσουν από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού αναβολή της εφαρμογής της για τη σεζόν 2019-20, αλλά και δημιουργία για τη νέα χρονιά Φούτμπολ Λιγκ, με δύο ομίλους βάσει γεωγραφικών κριτηρίων. Μάλιστα, τόνισαν πως αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, θα τραβήξουν το… σκοινί απειλώντας να μην συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάς, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μας άλλοι που έχουν δικά τους συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δεν μας ρώτησε κανείς.

Το σχέδιο που μας προτάσσετε, το ανακρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους, Στιγμιότυπο από τη συνάντηση των εκπροσώπων των Πρωταθλητών αφού τα έξοδα μετακινήσεων, της διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα, υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μας δώσετε.

Προτείνουμε τη δεύτερη την τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δεν θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.

Ζητάμε:

1.Την αναβολή της αναδιάρθρωσης
2.Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δυό κατηγορίες.
3.Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.
4.Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.
5.Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμε τη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.

Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι Καβάλα, Κρόνος Αργυράδων, Ολυμπιακός Βόλου, Ιεράπετρα, Ιάλυσος, Ασπρόπυργος και Αιγάλεω.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα