back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελληνική…ναυμαχία με φόντο την κορυφή της Ευρώπης

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη ώρα για την Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι δύο Ελληνικές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας, για μία θέση στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός στις 12:30-ΕΡΤ Sports, θα μονομαχήσουν για τη νίκη, που θα δώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και το δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου. Οι δύο κορυφαίες ομάδες μας γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς έχουν αναμετρηθεί ήδη επτά φορές στη φετινή σεζόν. Οι Ερυθρόλευκες έχουν επικρατήσει στα πέντε παιχνίδια, αλλά η ομάδα του Λαιμού είχε κερδίσει στον τελικό του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στη Χίο. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση, αλλά η Βουλιαγμένη έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια την ομάδα του Χάρη Παυλίδη.

Στον άλλο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 14:15, θα αναμετρηθεί η ιταλική Πάντοβα με την διοργανώτρια Σαμπαντέλ. Οι δύο ομάδες που θα περάσουν από τα ημιτελικά θα κοντραριστούν για το βαρύτιμο τρόπαιο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:15. Νωρίτερα, στις 12:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στους ηττημένους.

Παρασκευή 19 Απριλίου

12:30 Α Ημιτελικός: Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

14:15 Β Ημιτελικός: Πάντοβα – Σαμπαντέλ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα