back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαβάστε επίσης

Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου εξ αιτίας των αλλεπάλληλων αποδοκιμασιών που υφίστανται οι υποψήφιοι του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κατά τις περιοδείες που πραγματοποιούν σε νομούς της Μακεδονίας.

Αν και αποδίδουν τις λεκτικές επιθέσεις σε μειοψηφικές ομάδες ακροδεξιών κύκλων εν τούτοις τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στην Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται πως κάνει ζημιά στην εικόνα της κυβέρνησης και του κόμματος η προβολή που γίνεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα σόσιαλ μίντια.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που εκπέμπεται ως μήνυμα είναι πως οι υποψήφιοι του κόμματος δεν πρόκειται να «κρυφτούν υπό το φόβο να βρεθούν αντιμέτωποι με διαμαρτυρίες κατοίκων» και θα δώσουν με το όποιο κόστος τον αγώνα της ενημέρωσης για τα οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στα αναρίθμητα πλέον περιστατικά με πρωταγωνιστές υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθαν αντιμέτωποι με λεκτικές επιθέσεις κατοίκων και υβριστικά συνθήματα προστίθεται τα όσα συνέβησαν κατά την περιοδεία του Χ. Γιαννούλη στα Γιαννιτσά, αλλά και των Κ. Αρβανίτη και Α. Νικολαΐδη στην Πτολεμαΐδα.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα