back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πιτίνο: “Μπορούσαμε να είχαμε νικήσει”

Διαβάστε επίσης

O Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ και ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας για το παιχνίδι, δεν έκρυψε πως έχει κάποιες ενστάσεις για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο Πιτίνο θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να νικήσει και έδωσε το σύνθημα για το δεύτερο ματς την Παρασκευή. Θεωρεί πως οι επιθέσεις του Λάνγκφορντ στο πικ εν ρολ θα μπορούσαν να φέρουν ένα σφύριγμα υπέρ του, όμως η εμφάνιση της ομάδας του τον άφησε ικανοποιημένο και θα πρέπει να ανασυνταχθούν.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο:

“Θα είμαι σύντομος. Μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Δεν είμαι χαρούμενος για πολλά πράγματα. Οι δικαιολογίες μπορούν να φανούν σαν αδυναμίες. Δεν θέλουμε να δείξουμε αδυναμοι. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Συγχαρητήρια και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι”, είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τελευταίο τετράλεπτο της αναμέτρησης:

“Πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε χέρια πάνω του σε κάθε φάση. Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάναμε μία μεγάλη αντεπίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά έχω απογοητευτεί για κάποια πράγματα. Θα ανασυνταχθούμε και θα επιστρέψουμε στο επόμενο ματς”.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα