back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟ έδειξε ότι έχει δικαίωμα στο όνειρο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας χάνοντας στις λεπτομέρειες από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων θεωρητικά και με βάση τον προϋπολογισμό τους είναι σαφής, πλην όμως δεν φάνηκε στο παρκέ, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν μέχρι το τέλος για να πάρουν τη νίκη, αλλά για τέσσερα ολόκληρα λεπτά δεν μπόρεσαν να εκδηλώσουν σωστά τις επιθέσεις τους, ενώ παράλληλα είδαν τους διαιτητές να αντιλαμβάνονται με διαφορετικά κριτήρια συγκεκριμένα μαρκαρίσματα παικτών της Ρεάλ.

Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στις 20 Δεκεμβρίου ήταν 12ος στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας και με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ, βρέθηκε ελάχιστα πριν από το «μπρέικ» απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης. Μια ομάδα που έχει «χτιστεί» το καλοκαίρι για να κατακτήσει το τρόπαιο και κάθε άλλο αποτέλεσμα θα συνιστά αποτυχία…

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ρικ Πιτίνο αντιμετώπισε τακτικά τη Ρεάλ Μαδρίτης σωστά «απενεργοποιώντας» τα επιθετικά της ατού, όπως οι Φερνάντεθ, Κάρολ, Αγιόν, αλλά βέβαια τη μεγάλη φθορά προκάλεσαν παίκτες-ρολίστες όπως οι Κοζέρ, Τέιλορ και Καμπάτσο.

Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο είναι δεδομένο πως θα υπάρξει μια συγκεκριμένη επιλογή για τους παίκτες στους οποίους θα ρισκάρει ένας προπονητής.

Η ισπανική ομάδα έχει κάνει το 1-0 στη σειρά και χρειάζεται ακόμα δυο νίκες για να πάρει την πρόκριση στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Τα πλέι οφ ωστόσο είναι μια διαδικασία διαχείρισης συναισθημάτων, όπου η λύπη και η χαρά εναλλάσσονται μέσα σε 24 ώρες.

Τόσες έχει στη διάθεσή του και ο Παναθηναϊκός για να δει ποια λάθη έκανε, να τα διορθώσει και να παρουσιαστεί αύριο βράδυ ξανά στη Μαδρίτη βελτιωμένος και πιο έτοιμος να κάνει την εκτός έδρας νίκη που χρειάζεται.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα