back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρομερός o Αγιαξ απέκλεισε τη Γιουβέντους

Διαβάστε επίσης

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αγιαξ έκανε μια ακόμα ανατροπή και απέκλεισε τη Γιουβέντους κερδίζοντάς την με σκορ 2-1 μέσα στην Ιταλία και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Αλέγκρι από τα πρώτα λεπτά «πήρε το κέντρο» και προσπάθησε να πιέσει. Οι Ολλανδοί στάθηκαν άτυχοι λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Μαζραουί, ωστόσο, οι δύο διακοπές και ο χρόνος της αλλαγής βοήθησαν στο να «παγώσει» ο ρυθμός.

Οι Ολλανδοί δεν μπορούσαν να βρουν απάντηση, ενώ ξέχασαν τον Ρονάλντο στο 28ο λεπτό και ο «CR7» φυσικά και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ νίκησε εύκολα τον Ονάνα.

Οι Ιταλοί συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και σε ένα σημείο όπου οι φιλοξενούμενοι δεν τους ανησυχούσαν καθόλου στην άμυνα βρήκαν το γκολ με τον Ντε Μπεκ, που εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1 στο 34’.

Τελείως διαφορετική εικόνα είχε το ματς στο «Juventus Stadium» στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Τεν Χαγκ έβγαινε στην κόντρα με τρομερή άνεση, όμως ο Σέζνι (σε δύο περιπτώσεις) και ο Πιάνιτς (σε ακόμη μία) κράτησαν το «μηδέν».

Η Γιουβέντους αδυνατούσε να βρει λύση και ο «Αίαντας» έχοντας πια φουλ ψυχολογία «πάγωσε» το γήπεδο όταν ο Ντε Λιχτ πήρε παραμάζωμα τους Ρουγκάνι και Σάντρο και έκανε με κεφαλιά το 1-2 στο 67ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Σέζνι – Ντε Σίλιο (64’ Κανσέλο), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Α.Σάντρο – Πιάνιτς, Τσαν, Ματουϊντί – Μπερναντέσκι (80’ Μπεντακούρ), Ντιμπάλα (46’ Κιάν), Ρονάλντο

Άγιαξ: Ονάνα – Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Μαζραουί (11’ Σινγκράβεν, 82’ Μαγκαγιάν) – Σένε, Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπεκ, Ζίγεκ (88’ Χούντελαρ), Νέρες – Τάντιτς

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα