back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Από την Πέμπτη πληρωμές συντάξεων, επιδομάτων και δώρων Πάσχα

Διαβάστε επίσης

Από αύριο, ξεκινά η σταδιακή καταβολή επιδομάτων, συντάξεων και δώρων Πάσχα, σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχους, ανέργους και δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων.

Αναλυτικότερα

Αύριο, Πέμπτη 18 Απριλίου, θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στο σύνολο των δικαιούχων, οι οποίοι θα εισπράξουν τα επιδόματα που δικαιούνται έως και τον Απρίλιο. Η επόμενη πληρωμή θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο ΟΑΕΔ θα προχωρήσει στην καταβολή του Δώρου στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής μητρότητας.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων για τους μακροχρόνια άνεργους και των βοηθημάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου από τον ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου θα λάβουν την σύνταξη Μαΐου, οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΙΚΑ και του ΝΑΤ.

Την ίδια μέρα, έχει προγραμματιστεί η καταβολή των προσωρινών συντάξεων Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Επιπλέον, βάσει της εργατικής νομοθεσίας, έως την Μεγάλη Τετάρτη οι εργαζόμενοι πρέπει να λάβουν το Δώρο Πάσχα.

Επίσης, θα καταβληθούν το επίδομα στέγασης (αναδρομικά από τον Ιανουάριο), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, καθώς και οι συντάξεις και τα επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου, θα πιστωθούν οι επικουρικές συντάξεις.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα